Černá a béžová základem šatníku

Zkusíme se podívat na to, jaké barvy by měly tvořit základ vašeho šatníku.

Tady je tedy pár tipů, například které barvy jsou pro nás pověstným "must have", které barvy by neměly chybět a proč jsou základní barvy zkrátka základ.

Víte,  co spojuje všechny outfity, které jsou nadčasové a fungují? Je to  jednoduchost. Jednobarevné kousky jsou stavebním kamenem pro outfit, který bude fungovat. Důležitou roli hrají samozřejmě doplňky a boty, ale o tom zase jindy. Určitě jste si všimli, že často u modelů našich lounge wear šatů zmiňujeme - doplňte buď o sportovní obuv, nebo sandálky a výsledný outfit bude mít mít zcela jiného ducha. Opravdu se může jednat až o 50% výsledného dojmu.

Zpět ale k barvám. Pojďme se podívat na královnu všech barev a tou je černá.

Ruku na srdce, kdo z nás kolikrát nezvolí černou, protože... doplňte! Protože zeštíhluje, je elegantní, je černá jako noc, sluší každému, dá se zkombinovat se vším, schová, co má být schováno atd. ? Napadlo vás ale také, že může opticky stáhnout energii z obličeje, zvýraznit vrásky, změnit tón pleti, pohltit oči? 

Pokud má být černá v šatníků ( a ona určitě má), zkuste vždy myslet na to, v jakém střihu kalhoty, sukně, nebo šaty jsou. Z jakého je daný kousek materiálu, zda lichotí postavě a zda se cítíte pohodlně.

Na tyto aspekty jsme se zaměřili při tvorbě našich volnočasových šatů. Aby barva i materiál byly stále lichotivé, aby neměnili výraz obličeje. Věříme, že až šaty vyzkoušíte a všimnete si těchto detailů, budete nadšené.

Kopie návrhu SK Výhoda doprava zdarma 13.5.-19.5. (1)

Další barvou, na kterou se chceme podívat blíže je krémová, či béžová, chcete-li. Je zcela jistě nadčasová, elegantní, neutrální a přesto nepřehlédnutelná a neměla by chybět v žádném šatníku.

Říká se, že v sobě skrývá bílou a její vlastnosti, čili vás rozzáří,  zároveň špetku hnědé a s tím přichází i důvěryhodnost, loajálnost a přátelskost. Dokonale se kombinuje s jakoukoli výraznější barvou z barevného spektra a na rozdíl od černé vám dodá v obličeji šmrnc a energii. Chybu neuděláte ani pokud bude celý look monochromatický a vy tak zvolíte béžové i doplňky.  Doménou béžové rozhodně není jen léto, ale sluší jí i vrstvení a útulno v chladnějších měsících.

Opět bude platit pravidlo střihu a materiálu. Zkuste se teď mrknou na naše šaty, které jsme pro vás připravili v těchto barvách a věříme, že váš pohled na ně bude daleko hloubavější.