Doke vs Povodně 2024

Milí zákazníci,

již všichni víte, jaká voda se prohnala Jeseníky. Dostala se i do míst, kde jsme to vůbec nečekali. Naštěstí jsme na to stihli reagovat a všechny zásoby z expedičního i materiálového skladu jsme na poslední chvíli zvedli od země a zachránili. Jiní takové štěstí neměli...

Bohužel místo, kde jsme my, pár lidí v kanceláři, není Doke. Za Doke stojí stovka skvělých žen z celého regionu, které s láskou a z tepla domova pletou, háčkují a šijí čepice. Nyní bojují, aby své domovy vůbec zachránily. Aktuálně jsme bez elektřiny, vody i plynu. Signál je velmi slabý a ani internet nefunguje. Je velmi obtížné se se všemi spojit, abychom zjistili bližší informace, což velmi ovlivňuje i naše výrobní plány, které budeme řešit postupně ze dne na den.

Vám bych chtěla moc poděkovat za vaši podporu a za každou jednu objednávku, kterou u nás v tomto čase uděláte, a poprosit o shovívavost. Jakmile nám půjde elektřina, ihned se vrhneme na všechny objednávky, abyste svou Doke čepici dostali co nejdříve a nemrzli.

Děkuji,
Petra z Doke.