S Doke na cestách

Dobrodružství s naší módou


Cestování je pro nás vášní, ať už se vydáváme objevovat nové kouty světa nebo se touláme po krásných českých horách. Na našich výpravách nás samozřejmě doprovází naše oblíbené kousky z Doke kolekce, které nejen skvěle vypadají, ale také odolávají jakékoliv výzvě. Pojďte se s námi podívat, kde všude jsme se s Doke produkty vydali!

Od moře po hory: Naše letní šaty v akci

Naše šaty z organické bavlny vás překvapí lehkostí a prodyšností, díky které jsou ideálním společníkem i na cestu k moři. Naše první zastávka: sluncem zalitá pláž, kde vlny šplouchaly o břeh.

Blog na cestách  (2)

Čelenka jako nezbytný doplněk na vrcholcích hor

Když vyrážíme do hor, nechybí v našem batohu funkční čelenka. Díky příjemnému materiálu a odolnosti proti větru je ideální pro náročnější túry. Tentokrát jsme se vydali na výšlap do Jeseníků, kde nás čekal nádherný výhled z vrcholu hor. Na fotce můžete vidět, jak čelenka skvěle ladí s naším outdoorovým outfitem a přitom nás chrání před větrem.

Městská elegance s naším tričkem

Z hor jsme zamířili zpět do města, kde jsme testovali, jak pohodlné jsou naše trička při procházkách městskými uličkami. Ať už se procházíte po historických památkách nebo si užíváte odpolední kávu na terase, naše tričko z organické bavlny vás udrží svěží po celý den.

Na túře s našimi ponožkami

Při dlouhých túrách je nezbytné mít kvalitní vybavení – a to platí i pro ponožky! Naše Doke ponožky jsou vyrobené tak, aby poskytovaly pohodlí, prodyšnost a odolnost i při náročných outdoorových aktivitách. Procházeli jsme krásnou českou přírodou a užívali si každý krok.

Inspirace na vaše cesty

Na cestách nás vždy doprovázejí nejen naše výrobky, ale také vášeň pro udržitelnost a lokální výrobu. Ať už se vydáte kamkoliv, věříme, že vás naše produkty podrží – na horách, ve městě i u moře. Chcete se s námi podělit o své vlastní Doke zážitky z cest? Označte nás na sociálních sítích s hashtagem #DokeNaCestach, rádi vaše příběhy nasdílíme.

Díky, že jste s námi,
Váš Doke